Husvagnssemester i Hunnebostrand

Halloj!

Semestern iår spenderas i en husvagn i Hunnebostrand. Vi har hyrt en uppställd husvagn på Ramsvik Stugby och Camping och de är jättefina och supermysiga. 

Vi åkte hemifrån igår förmiddag och räknade med att resan skulle ta ca 5 timmar inkl matstopp. Både Ludvig och Nova somnade i bilen så vi körde på till falkenberg och där stannade vi för lite lunch på Mc Donalds. Det var premiär för både Ludvig och Nova och det gick hem hos båda.



När vi kom fram till campingen checkade vi in och vi fick våra husvagnar. Sen blev det en sväng med vagnarna för att kolla läget lite. Det fanns både lekpark och en bil som låter om man stoppade i en 10a. Vet inte om det var tur eller otur att den inte funkade, för det är lite krig mellan Ludvig och Nova emellanåt vem som ska köra bilen 😜 

Det finns även en klätterställning och rutschkana som de gillar att leka i. Speciellt Ludvig, han har nog åkt rutschkanan 50 gånger de här två dagarna vi vart här... Det kommer bild därifrån en annan dag :) 

Annars idag har det varit skapligt väder så vi har varit ute och gått en sväng, hängt lite på stranden och ätit och druckit gott. Vi lägger in lite bilder från dagen och så uppdaterar vi mer en annan dag. 















Ha det fint så hörs vi mer ☀️

Christina
2020-07-17 @ 23:41:51

Hej Ludvig och Nova😀 Vad mysigt ni har det och så spännande med husvagn. Så bra med lekpark i närheten, ni som tycker om att gunga och åka rutschkana.. Nu hoppas vi att ni får en härlig vecka på Västkusten😀 puss o kram från mormor & morfar




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

jacobssonsresor.blogg.se

Här kan ni följa oss på våra resor ☀

RSS 2.0