Long Beach

Idag åkte Emma, Sara, jag, Johan och Dick med en Longtail båt ut till Long Beach. Johan och Dick är två killar från Ödeshög som vi började prata med igår på hotellet. Hur höga är dom oddsen att vi träffar några som bor så nära oss och som vi dessutom har ganska många gemensamma vänner ihop med. Hur som helst så bestämde vi iallafall att vi fem skulle åka ut till den stranden idag för att sola och bada. 


Vi åkte vid ungefär halv elva imorse och kom hem igen runt halv fyra då det tyvärr började regna när vi var där. Vi hann ändå med att både sola, bada, surfa lite, samt käka lunch innan vi hoppade på en Longtail båt hem igen. 
Vi hade köpt med oss Champagne som vi egentligen skulle öppnat på Long Beach, men eftersom vi fick åka hem tidigare än tänkt så öppnade vi den på vår strand hemma istället. Vi hörs!! 😃

Happy New York!!

Idag är det nyårsafton och det har grejats rejält här på hotellet ända sen vi kom hit. När vi checkade sa de i receptionen att vi hade biljetter till en Galamiddag att hämta ut - så det ska vi tydligen gå på ikväll. Vi vet inte om personalen har tagit fel och trott att vi har köpt biljetter, eller om vi själva råkade köpa det när vi bokade hotellet, men vi ser fram emot kvällen och tror att det kommer bli superkul. 


Programmet är skrivet på Emmas favoritspråk, så när hon skulle läsa för oss så utbrister hon "Happy New York"...... 😝


Nu är det snart dags för oss att duscha och fixa iordning oss för kvällen. Vi ska försöka uppdatera er imorgon om hur det var. 


Gott Nytt År till Er alla!! 

Viewpoint

Idag ringde klockan tidigt. Vi hade bestämt oss för att ta en morgonpromenad upp till Viewpoint för att titta på utsikten. Jenny och Martin har varit där tidigare och det är tydligen ett måste när man är på Phi Phi, så klockan ringde redan 6:30 för att slippa gå i den värsta värmen. Vi hade fått en karta från personalen på hotellet och enligt dem skulle det ta ca 45 minuter att komma upp till Viewpoint. Enligt Jenny var det inte så lång promenad dit och man kan gå i flip flip..... Hmm  undra vem vi kunde lita mest på.. Vi bestämde oss iallafall för att ta på oss bekväma skor och ta med varsin flaska vatten ifall det skulle vara en lång bit att gå - på kartan såg det ju trots allt ut som att Viewpoint låg en bit bort.. 


Till en början gick vi lite på stranden och lite på vanliga gator, sen möttes vi av kanske världens längsta trappa. Tur kände vi då att vi inte lyssnade på Jenny och tog flip flop hit 😉

Vi tog oss uppför trappan och hoppades att det här skulle vara den enda. Men tyvärr så möttes vi hela tiden av nya långa trappor att kämpa sig uppför. Tillslut var vi allafall uppe vid Viewpoint och vi var ganska trötta. Tyvärr så visste vi inte att det kostade 30 bath per person att få gå hela vägen upp, så vi fick bara ta lite bilder från entrén in. Det var jättefint och superhögt, men det hade vart kul att få gå in på själva området också. Vi får väl se om det blir en promenad dit någon mer morgon. Vägen hem nerför alla trappor var betydligt lättare än ditvägen. När vi kom tillbaka till hotellet käkade vid frukost och sen gick vi till poolen och alla tre somnade ganska snabbt i varsin solstol. Nu är det dags för ett dopp i poolen här, vi hörs!! 😀

jacobssonsresor.blogg.se

Här kan ni följa oss på våra resor ☀

RSS 2.0