Tour de Ski - utan skidor

Hejsan, 


Efter att ha läst era kommentarer om vad vi skulle hitta på idag - verkar ni ha väldigt höga förväntningar på det😀

Vi tänkte bara göra nåt som vi bara pratat om flera gånger...,.nämligen att ta oss upp på toppen på berget som är ut mot havet. 

Efter frukosten klädde vi om och gick iväg på våran lilla tur....

..... mot berget👍

Vägen upp till toppen var lite kämpig - nästan som Tour de Ski- fast utan skidor ....,bara att "tugga på". 


Utsikten från toppen var väldigt fin, lite synd bara att det var soldis, det blåste ganska rejält också. Havet skiftade så fint i blått, grönt och turkost. 

Längst upp på toppen fanns ett torn av stenar....vi lade på ytterligare en sten.


Därefter gick vi backen ner igen - nästan lika jobbigt nedför - och fortsatte rundan runt Red Lake. Vid ett av hotellen längs vägen höll de på att förbereda för bröllop. Här kommer en bild på bröllopslimousinen😀


Ikväll är vi bjudna på mat av Ioanna med familj. Det blir på Tak-restaurangen så då  vet vi att maten kommer smaka extra bra😀🍷☀️.


Kram på er!! 

Länge sedan sist ......

Hej hej! 


Nu har det gått några dagar sedan Sara & Alex åkte hem. Vi lovade att fortsätta blogga, men har inte varit så bra på det. 

Dagarna är precis som Sara & Alex beskrev.....Äta, sola o bada, äta sola o bada😀. 

Vi har fortsatt att gå våra morgonpromenader antingen runt Red Lake  eller bort och förbi Agia Anna. I morgon blir turen nåt nytt....men vi säger inte än vad ...det får ni se i morgon. 

Här några bilder från dagens promenad och bad i Agia Anna. 


Nu när vi är ute på caféet eller på restaurangerna här i Agios Prokopios frågar dom efter "the Young couple".......vi antar att det inte är oss de frågar efter ....så Sara o Alex, ni är visst också igenkända här nere😀.


Hoppas allt är bra med alla er där hemma!

Vi hörs snart igen //.  Kram Thommy o Christina 

Sista dagen

Hej!


Väskorna är packade, vi är duschade och sitter just nu och väntar på mamma och pappa som vi har skickat iväg för att köpa lite fika. Kl 17:45 blir vi upphämtade av taxi som kör oss till flygplatsen här på Naxos. 18:35 lyfter vi och 45 min senare landar vi i Athen. Där har vi ca 2 timmar på oss att hämta bagage och checka in på nytt innan flyget går hem till Sverige. Vi landar på Arlanda 00:10 svensk tid. 

Igår bokade vi bord på takrestaurangen. Vi började med varsin Mojito och den var lika god som vi kom ihåg den. 

Vi passade även på att ta lite tjusiga bilder vid portaran på restaurangen. Det är så fint vid solnedgången :) Timmarna gick fort när man sitter där och dricker och äter gott. Precis när vi jade tänkt gå så fick vi in en karaff vin som dom bjöd på så vi blev kvar ett tag till. Men det gjorde inte oss nånting :) fast vi var proppmätta avslutade vi kvällen på kaféet med lite glass och Citron likör. 


Nu har mor och far hittat tillbaka så dags för lite fika :)Hej då!! :) 

jacobssonsresor.blogg.se

Här kan ni följa oss på våra resor ☀

RSS 2.0