En eftermiddag i Smögen

God kväll,

Klockan är ca 20 och barnen har precis somnat. 

Idag har det varit en mulen dag så vi började dagen med lite promenad och löpning. Alex och Martin sprang och under tiden gick Jenny och Sara med vagnarna.




Efter en stunds promenad tröttnade Ludvig på att åka vagn, så då fick Jenny bygga en koja till han för att han skulle hålla sig lugn i vagnen sista biten hem. 


När vi kommit hem så hoppade vi igenom duschen och lekte av barnen lite i lekparken (både stora som små!)







Efter det dukade vi upp för frukost och melodikrysset, det smakade bra! 


Efter att barnen hade sovit och vi hade ätit lunch packade vi in oss i bilarna och åkte till Smögen. Det är ganska nära härifrån så det tog bara ca 10-15 min att åka dit. Vi strosade runt på bryggorna och de små gatorna, jättemysigt! 






Vi gick även förbi Mackmyra västkustlager, där visningar och whiskeyprövningar hålls. Lagret var som insprängt i ett berg, så det var lite häftigt och Alex och Martin var tvungna att smita in och kika hur det var. De kom ut därifrån med en påse tonic, så den ska vi prova här ikväll. 



På vägen hem från Smögen tog vi svängen genom Kungshamn för att handla lite mat. Under tiden Jenny och Sara handlade var Martin och Alex med barnen i en lekpark. 


Dagen avslutades med potatismos och köttbullar, det gick hem hos allihopa och jag tror inte det fanns en enda bit kvar på någons tallrik. 


Imorgon får vi se hur vädret blir. Hoppas att det blir lite soligare än idag, isåfall får de bli lite strandhäng och kanske ett dopp i havet.

Nu är det färdigbloggat för idag, nu blir det lite chips, gin och tonic och lite spel.


Kram på er! 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

jacobssonsresor.blogg.se

Här kan ni följa oss på våra resor ☀

RSS 2.0