Sol och bad

Hej på er! 

Nu så har jag, Alex och nova hittat ner till Spanien ☀️ flygresan hit gick jättebra. Det var ungefär 50 pers på flyget och Nova somnade ca 30 min efter att vi lyft och sov hela vägen tills det att vi skulle landa. 

Både start och landning gick bra och det verkar inte ha känts jättemycket i hennes öron. Alex och jag var vuxna att ha munskydd på flyget, men barn under 12 behöver inte ha så Nova slapp som tur var. Hon skrattade åt oss när vi hade våra munskydd och hon försökte ta bort dom, så det hade aldrig gått att ha sådant på henne. 

De här två dagarna vi har varit här har det mest varit sol och bad. Både poolen på terrassen, den riktiga poolen och havet har varit en succé för Nova. Hon är som en fisk i vattnet och när vi badar i riktiga poolen så springer hon mellan lilla och stora delen. Oftast går det bra att hjälpa henne nedför trapporna i poolen, men hon blir tuffare och tuffare så det är inte alltid det går bra att få hjälpa henne. Hon kan visst väldigt mycket själv... tycker hon... 


Både igår och idag har hon badat konstant i ca 1,5 timmar i sträck innan vi har varit taskiga och tyckt att det är dags att gå upp. Hon blir jäääättearg när vi lyfter upp henne från badet och idag var det en spansk tant som satt och skrattade när vi försökte få upp henne ur poolen. När vi väl lyckades så sa hon nåt till oss men ingen av oss förstod riktigt vad hon sa 😊 


Förutom att bada så äter, fikar och dricker vi gott. Idag fick Nova hemgjord mangoklämmis av mormor, det var smaskens det. Det spelas även en del trummor med morfar, och såklart lite pippi och Bolibompa spel på paddan.


Vi har även haft Nova endel i poolen på taket idag, så mormor har räknat 1, 2, 3 ungefär 700 gånger idag så skvätter Nova vatten när mormor räknat. 


Nu är kl ca 16.15 och vi ska snart gå ner till poolen igen och bada. Vi hörs mer en annan dag! 


Kram på er! 


Ludvig
2020-08-15 @ 17:17:44

Hej Nova (o Sara & Aschi)

Visst är det härligt nere hos mormor och morfar?! ☀️ kul att du gillar att bada så mycket. Det gör jag också.

Hälsa mormor och morfar från mig och päronen!
Puss o kram från Ludvig

Ps: vad fräsig du är i dina glajjor 😎❤




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

jacobssonsresor.blogg.se

Här kan ni följa oss på våra resor ☀

RSS 2.0