En kväll på LaZenia

Godmorgon!

Dagarna går så fort här nere så att vi knappt hinner med att uppdatera här..

I måndags kväll åkte vi in till LaZenia för lite mat och shopping. Vi åkte hemifrån vid ungefär kl 18 för att det inte skulle va så varmt ute, men termometern visade ändå 33 grader. 

När vi kom fram till LaZenia åkte munskydden på och vi satte Nova i vagnen. När man skulle gå in i någon butik var man tvungen att sprita händerna. Varje butik hade en stor flaska precis vid ingången, så det måste gå åt en hel del handsprit här nere. 



Det finns ett område på LaZenia där det sprutar vatten från golvet, som barn får springa runt och svalka sig i. Det var avstängt pga Corona, jag vet inte om det var bra eller dåligt för Novas skull. Hon hade nog kunnat spendera hela kvällen här annars. 


Efter en stund blev det tråkigt att åka vagn. Det var mycket roligare att gå med mormor i affärerna. 


Efter en stund blev det tråkigt med affärer också. När vi var inne på Primark blev det visst väldigt tråkigt så morfar och Alex gick ut med Nova. När vi var klara på Primark så hittade vi Nova och morfar i en rulltrappa.... De var visste inne på tredje varvet när vi hittade dom. Så spännande!





När vi var nöjda med shoppingen så satte vi oss för att äta. Vi skulle äta på en restaurang som mamma och pappa ätit på tidigare. Alex och Sara beställde spagetti Carbonara och mamma och pappa beställde lasagne. När maten kom in såg det inte riktigt ut som vanlig lasagne, även om servitrisen serverade maten som lasagne..... dom började äta och samtidigt titta på menyn, tillslut hittade de en rätt som var ravioli i ostsås... Den rätten måste de fått istället för lasagne. De smakade lite till men tillslut gick mamma och frågade om de fått fel mat och mycket riktigt var det ju så. Pappa hade hunnit äta för mycket för att få byta, men mammas ravioli tog dom och så skulle hon få lasagne istället. 




Vi andra hann äta upp innan mamma fått in sin mat. Mamma blev irriterad att det hade blivit fel och tyckte att vi andra tre kunde springa genom mataffären och handla under tiden som hon ändå fick vänta på sin mat 😂



Lasagnen kom tillslut och den var så god och helt lätt värd att vänta på. När alla hade ätit upp var kl ca 21.30. Nova var väldigt trött så mamma och pappa sprang genom mataffären och under tiden var Sara och Alex med Nova i ett barnområde under tiden, det var toppen tyckte Nova. 






Ha det gott så hörs vi mer! 
Kram 
Christina
2020-08-19 @ 08:34:39

Raviolin var inte ens god!! 😏




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

jacobssonsresor.blogg.se

Här kan ni följa oss på våra resor ☀

RSS 2.0