Äta, bada, sola, äta, bada, sola...

Hola!


Med ett glas rosé, en öl, lite vindruvor och chips sitter vi just nu på balkongen och har det gött. Vädret idag har varit ungefär samma som igår, men imorgon ser det ut att kunna bli bättre. 

Vi började iallafall dagen på stranden tills solen verkligen försvann bakom en himla massa moln. Vi gav då upp och började traska tillbaka till hotellet för att slappa lite på rummet. När solen väl tittade fram igen så slängde vi oss i varsin solstol vid poolen. Vi har knappt rört oss därifrån förutom för att springa iväg för att köpa lite lunch, som idag blev gyros pita och hamburgare, eller för att ta ett dopp i poolen. 
Ikväll är vi lite veliga vad vi ska göra. Vi har pratat om att åka in till stan en sväng och strosa runt men eftersom vädret är sådär så kanske vi bara tar och käkar på någon restaurang här i närheten och tar stan en annan kväll istället. Vi får se helt enkelt! 


Om fyra dagar så kommer mamma och pappa ner. Vi läste erat inlägg här på bloggen och nej än så länge har det inte blivit någon tripp bort till sköldpaddan. Även fast jag vart här så många gånger så har jag nog inte riktigt koll på vart det är man ska gå, ni får helt enkelt visa vägen när ni kommer ner sen ;) 


Kram kram från oss

Anonym
2017-07-19 @ 13:43:55

Vad mycket gott ni äter, vi blir sugna vi med. Ni ser ut att ha det så skönt på resan, men vi har det skönt här med...sitter nu i trädgården på Vargstigen och ätit nybakad sockerkaka....Mums! Snart får ni sällskap där nere...vi håller ställningarna här hemma// Kram farmor och farfar
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

jacobssonsresor.blogg.se

Här kan ni följa oss på våra resor ☀

RSS 2.0