Dags att packa ihop....

Hej, idag är det hemresedag...vi lyfte från Naxos vid 17 tiden och landade i Aten en halvtimma senare. Flygplatsen i Aten är gigantisk i jämförelse med den pyttelilla som finns på Naxos.  Det är varmt och trångt...och sen finns det knappt sittplatser till alla som väntar. 
(null)
(null)
(null)
Här har vi passerat säkerhetskontrollen och väntar på att gå ombord...men tyvärr har inte planet vi skulle åka med kommit än, så vi fick sitta en stund här. 
(null)
Alex är piggare men Michael är fortfarande inte bra. Magen krånglar fortfarande sen har han fått feber igen.... vi gör allt vi kan för att få  med honom hem. 
Nu har planet kommit och det är dags att gå ombord.
(null)
(null)
(null)

Nu så är vi i luften och på väg mot Aten. Flygningen var lugn och fin... med fin utsikt😀
(null)
(null)
(null)

Nu sitter vi och väntar på att checka in på nästa plan. Vi lyfter 22,05 grekisk tid (21,05 svensk tid). Så fort vi checkat in ska vi leta upp ett ställe där vi kan äta nåt...vi börjar bli hungriga nu. 

Just det.... har ju inte berättat att Sonya och jag hjälpte till i köket igår på hotellet😀
Ioannas yngsta dotter skulle baka en födelsedagskaka/tårta. En gäst hade bett henne om en kaka till sin son som fyllde år. 
Dottern hade panik i köket.... kakan som stod i ugnen såg ut som ett monster.... haha. Vi sa till henne att vi skulle hjälpa henne med kakan /tårtan.... så med lite mosad banan, chokladmousse och karamellströssel fick vi till en riktigt fin tårta.  Dottern blev överlycklig över bakverket .... hon hade aldrig bakat förut....och hon sken som en sol när hon gick iväg för att leverera kakan.  Vet inte hur många gånger hon tackade oss😀
(null)
(null)
(null)

Nu ska vi se om vi kan få checka in snart ... vore skönt att bli av med allt bagage så vi kan äta sen😀
// kram😍

jacobssonsresor.blogg.se

Här kan ni följa oss på våra resor ☀

RSS 2.0