Söndagkvällen- en mindre till bordet

Hejsan, 
Igår kväll hade vi alltså tänkt äta på en liten restaurang som vi aldrig ätit på under alla år vi varit här. Michael o Sonya tog sin morgonpromenad förbi restaurangen och bokade ett bord till kvällen.  Innan vi skulle gå träffades vi på Michael o Sonyas balkong för lite öl, vin o snacks. Alex började känna sig krasslig så han o Sara gick hem till sig en stund. 
När vi väl skulle gå iväg stannade Alex hemma för han kände sig sämre och var inte alls sugen på nån mat. Han fick ett par alvedon sen somnade han...
Här knallar vi andra iväg....
(null)
(null)
(null)
Det var en liten bit att gå, men vi hittade några cyklar utanför ett hotell... vi tror att man fick låna dem.... i alla fall om man bodde på hotellet. De var jättekonstiga... i trä. 
(null)
Vi lånade dem inte utan knallade vidare till fots. 
Här är vi framme 😀
(null)
Vi fick vårt bord och beställde in dryck och mat. Det blev nog 3 glas vin till maten igår ... har nog aldrig hänt tidigare, men det var ju så små glas.... vanliga duralexglas i miniformat.. det var som en liten shot..haha!!
(null)
Skål på dig, Jamas!!
(null)
Maten var inget vidare men restaurangen var jättemysig...lite mindre restaurang med inte så många bord... grekisk stil😀
(null)
(null)

(null)

Idag har det varit varmt o soldis... nästan lite kvavt. Vi har knappt orkat vara i solen. 
Vi fick ta med Alex till doktorn inne Naxos stad idag... han var sämre och syster Sonya misstänkte halsfluss och det var det ju. Han fick 2 olika tabletter, penicillin, samt nåt att gurgla med.... nu hoppas vi att han piggnar till snart igen. 
(null)

Idag har Michael också känt sig krasslig. Han har legat på rummet hela dagen och nu säger Sonya att även han har feber. Vi får se vad det blir av det. 
Vi har hört från Alex föräldrar att det åskar o regnar där dom är. De är på Thassos, en annan grekisk ö.... vi får se om det är det vädret som visas i väderappen... i så fall kommer det på onsdag.... men då åker vi ju hem 😀
(null)
// häj häj 

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

jacobssonsresor.blogg.se

Här kan ni följa oss på våra resor ☀

RSS 2.0