Måndagkvällen - två mindre till bordet

Kalispera, 
Igår kväll när vi skulle äta, saknades 2 personer av vårat gäng- Michael o Alex. 
Vi gjorde det enkelt för oss andra och beställde pizza som vi tog med hem till hotellet. Vi tänkte ifall någon av de sjuka var sugna på en liten bit. Men ingen av dem var sugna på något... Alex åt lite av Saras rester på rummet lite senare...... det såg vi som ett bra tecken.... kanske pillrerna han fick av doktorn hade börjat verka och  han höll på att bli lite bättre. 
Här sitter vi på muren utanför pizzerian och väntar på maten. 
(null)
(null)
Det körde fram en moppe till pizzerian med en gubbe och en liten mops på. Vi skojade om att det kanske var pizzabudet.. haha! 
Vips kom det ut en kille med en pizzapåse från restaurangen och hoppade upp på moppen även han. Sedan fräste de iväg - det var tydligen pizzabudet... så vi hade visst rätt😀
(null)

Vi fick våra pizzor och gick tillbaka till hotellet och käkade. Sedan tog vi kväll, vi var så trötta efter en mycket varm dag.  Grekerna sa att det var en värmetopp igår, och att det skulle bli svalare idag... och så blev det.  
Vi har haft mycket skönare idag...lägre temperatur och lite mera vind. Skönt!!
Här är en bild från frukosten i morse. 
(null)
Vi saknade Alex o Michael till frukosten. Jag tror att de båda fick i sig något litet på rummen ändå... Sonya o Sara tog med sig något till dem😀 
Båda har hållit sig på rummen idag.... Alex tittade dock ut en liten stund när vi slappade i skuggan vid poolen i eftermiddags. 
(null)

Nu har Thommy o jag, Sara o Sonya varit nere vid stranden en stund... vill ju passa på att bada i havet innan hemresan i morgon. 
(null)
(null)
(null)

Vi ska strax gå tillbaka till hotellet. Ikväll har vi bokat bord på takrestaurangen - vi får se hur många vi blir.... 
Som det verkar nu följer inte Michael med..
Han har fortfarande feber, magen verkar ha lugnat sig i alla fall. Michael har legat på rummet hela dagen... det var nog skönast för honom. Hoppas han blir lite piggare tills hemresan i morgon. 
Alex feber har gått ner, men han har fortfarande ont i halsen. Vi får se om han är sugen på någon mat ikväll. Han har petat i sig 1/2 Gyros Pita idag i alla fall... det är bra .... och lite Nutella säger Sara😀
// kramkram
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

jacobssonsresor.blogg.se

Här kan ni följa oss på våra resor ☀

RSS 2.0