En dag..,,

Hello, hoppas allt är bra med er därhemma😀 
Igår kväll skulle vi prova en ny restaurang, som vi under flera år sagt att vi ska gå till men som vi aldrig gjort. Det är alltid fullsatt, och vi har inte orkat stå i kö. 
Men innan vi skulle iväg träffades vi på vår balkong. Sara o Alex gick snart hem för att börja göra sig i ordning... vips så kommer Sara springande.... de hade fått stopp i avloppet så duschvattnet rann ut överallt...tur det var nära till vår dusch😀
(null)

Vi gjorde oss klara och knallade i väg till restaurangen och det ångrade vi inte... det var fantastiskt god mat o mycket mat..... och mycket folk!! Vi fick nog vänta 25 minuter innan vi ens fick komma in och få nåt bord, men det var det värt.
(null)

(null)
(null)
(null)

Efter maten var alla så mätta o belåtna så vi gick raka vägen tillbaka till hotellet för att sova. 
I dag vaknade vi pigga o utvilade igen. Vi var sugna på en morgonpromenad. Michael o Sonya gick åt ena hållet för att boka bord till kvällen .... Thommy och jag gick bort mot Agia Anna... Sara o Alex de gick till stranden😀
Efter promenaden gick även vi till stranden. Idag var det nästan helt vindstilla så det var skönt med ett svalkande dopp. 
(null)
(null)

Lunchen blev på Cafét... som vanligt😀
(null)

(null)

(null)
Det höll på att bli ett par nya badskor med idag... men tyvärr fanns inte rätt storlek i rätt färg... så det blev inga. 
Nu ska vi göra oss iordning för kvällen ... ska bli spännande att se vad Michael o Sonya har bokat😀
//kramar från oss

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

jacobssonsresor.blogg.se

Här kan ni följa oss på våra resor ☀

RSS 2.0