Vi hade iallafall tur med vädret ☀️

Imorse vaknade vi upp till klarblå himmel och JVM-final. Vi tittade på matchen i våra telefoner och hejade för fullt, men tyvärr så räckte ju inte det. 

Efter matchen käkade vi frukost och packade ihop våra saker. Vi skulle checka ut från hotellet vid 12 och bli hämtade strax därefter. Vi visste att färjan skulle gå vid kl 13 och att resan till färjan skulle ta ca 40 minuter. När klockan blev 12:30 dök äntligen taxin upp. Vi blev såklart nojjiga att vi skulle missa färjan men den stod still i hamnen ända till 13:45, så vi hade visst inte behövt stressa upp oss egentligen 😜 

(null)

Det var klarblå himmel och sol (finaste och varmaste dagen vi haft hittills såklart), så vi fick kyla ner oss med lite kalla Chang. 

(null)

Efter ca 2 timmar så svängde färjan in mot Phi Phi Island och efter den långa promenaden på ca 2 minuter så var vi framme vid hotellet och kunde checka in. 

(null)

Vi tog ett snabbt dopp i poolen och sen satte vi oss på hotellets restaurang och åt lite mat. 

Nu ska vi snart göra oss klara inför kvällen 🤗

Vi hoppas på en lika fin dag imorgon så att vi får njuta av sol och bad! 


Kramar från oss 
Christina o Thommy
2018-01-06 @ 13:58:43

Härligt ... nu håller vi tummarna för att solen ska stanna kvar . Ni har många dagar kvar på er resan. Idag har vi haft sol i Boxholm , en fin vinterdag med snö och blå himmel. Puss o kram från oss😘
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

jacobssonsresor.blogg.se

Här kan ni följa oss på våra resor ☀

RSS 2.0