Morgonpromenad och pizzakväll

God kväll på er!  


Vi skulle försöka vara lite duktiga idag och ställa klockan för att ta en liten morgonpromenad före frukosten. Efter X antal snooze och försök till att väcka Alex fick vi tillslut på oss träningskläder och begav oss ut på en liten runda. Påvägen tillbaka köpte vi med oss nybakat bröd och dukade upp go frukost på balkongen. 

Vädret har inte riktigt varit på vår sida idag, det har varit väldigt mulet och väderappen visade både regn och åska idag men det slapp vi åtminstone. Framåt lunchtid tittade solen äntligen fram lite så då begav vi oss ner till stranden för lite sol och bad. Enligt appen ska vädret bli ungefär samma imorgon, så vi får passa på att ta lite sovmorgon då. 

Kvällen idag blev väldigt lugn. Varken Alex eller jag orkade göra oss iordning för att gå ut och äta så vi köpte hem pizza och mythos och dukade upp på balkongen, så mysigt så! 


Hoppas allt är bra där hemma!Kramar från oss 

Anonym
2017-07-18 @ 08:29:49

Har väl aldrig varit mulet nån gång under alla gånger vi varit där förut ... kan ha varit nåt litet moln.. Tur att det fläktar på Naxos så det blåser bort. Vill ha sol istället ☀️/ Christina
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

jacobssonsresor.blogg.se

Här kan ni följa oss på våra resor ☀

RSS 2.0