Agia Anna

Hej hopp! 


Nyduschade har vi nu slagit oss ner på balkongen för lite fika. Idag har vi mest hållt till på stranden med mamma och pappa. Dom kom ju som sagt hit igår och var som vi, knappt människor första dagen efter allt resande. Men efter lite powernaps och ett par mythos piggnade de till och vi tog en promenad bort till Agia Anna för lite käk. Vi hittade en jättemysig restaurant på stranden som vi slog oss ner på. Tyvärr hade ingen med sig varken telefon eller kamera så det blev inga bilder därifrån. Men som sagt, supermysigt ställe och jättefint med solnedgången. Efter vi hade käkat klart gick vi tillbaka till Agios Prokopios, där vi bor. Vi tog en sväng till caféet för en öl och lite Citron. Citron är en slags likör med citronsmak som tillverkas här på Naxos. Den är ganska stark, men väldigt bra om man har lite problem med kistan ;) 

Förut räknade vi ut att jag och Alex bara har 3 kvällar kvar här på Naxos. Vi måste ju därför välja ut våra favoritrestauranger att gå till de sista kvällarna. Ikväll får det därför bli ett besök på hörnrestaurangen (igen!), men mamma och pappa har ju faktiskt inte varit där än... :P

Imorgon har vi tänkt att hyra fyrhjulingar och tuffa omkring på här på ön. Vi ska försöka ta massa bilder så ni får hålla utkik här imorgon kväll.
Ha det gott,
Kramar
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

jacobssonsresor.blogg.se

Här kan ni följa oss på våra resor ☀

RSS 2.0