Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa

Detta hotell är verkligen hur fint som helst!! Rummet är jättefräscht och vi har toppenutsikt ut över havet, här skulle vi vart ett par extra dagar men imorgon är det dags för oss att åka hemåt.

Vi gick upp tidigt imorse för att få ut så mycket som möjligt av den enda dagen på hotellet här. Frukosten var jättegod och det fanns hur mycket som helst att välja på. Hotellet har 665 rum så det finns väldigt många restauranger att välja på att äta frukost vid så det var absolut ingen trängsel. 


Efter frukosten skulle vi gå ner till en av de fyra poolerna och lägga oss i varsin solstol. Alla var tyvärr upptagna men vi fick tag i några sköna puffar att slänga oss i. 


För att komma till stranden, Karon Beach, behövde vi gå över en liten väg. När vi närmade oss övergångsstället klev en Securitas vakt ut och ställde sig mitt i vägen med en röd flagga och stoppade trafiken. Ingen risk att bli påkörda här inte. Karon Beach var en rätt stor och jättefin strand. Vi la oss inte och solade något här men ett dopp i havet var vi såklart tvungna att ta. Eller rättare sagt, Sarorna badade medans Emma vaktade telefonen. När vi kikade igenom bilderna sen hittade vi lite selfies på henne. 


Vi gick sen tillbaka till hotellet igen och gick runt och tittade lite på området här. Allt är verkligen jättefint skött och det fanns lite kartor uppsatta här och var så att man inte behövde gå vilse. På hotellet finns det även ett litet "tåg" som kör omkring på gästerna om man ska ta sig en längre bit. Vi fick till exempel åka detta igår när vi kom hit och skulle checka in. Efter vår lilla promenad var det dags för lunch. Sarorna åt jättegod club sandwich och Emma käkade en kycklingburgare som också var toppen. Det är nog en av de få gångerna som alla tre får maten samtidigt, det kan ju vara lite si och så med det här nere annars. Det var hur mycket mat som helst och utsikten vid lunchen kan vi inte heller klaga på. 

Hoppas allt är bra hemma i kylan, ses snart!

Anonym
2017-01-07 @ 07:52:10

Wow, vilket ställe! Jättemysigt😀 / Christina
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

jacobssonsresor.blogg.se

Här kan ni följa oss på våra resor ☀

RSS 2.0