Aonang Princeville Resort

Godkväll där hemma!


Nu har vi precis landat på hotellet i Phuket. Det här hotellet är superstort och jättefint verkligen, här kommer vi nog trivas! 

Vi lovade ju er att uppdatera med bilder från vårt boende på Krabi. Tanken var att vi skulle lägga ut bilderna innan vi lämnade hotellet men nätet försvann och rummet var helt svart, inga lampor eller ac fungerade, så det hände nog något med elen där.


Krabi var väldigt mysigt och fint. Vi bodde på ett lite mindre hotell med ca 50 rum. Hotellet låg nära gatan med affärer och restauranger så det var toppen. På andra sidan gatan låg stranden och det var även därifrån vi kunde hoppa på longtail båtar när vi skulle ut till öar.Som sagt, nu så har vi precis kommit till Phuket och hotellet Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa och imorgon kommer ni få se bilder härifrån. 


Imorgon hoppas vi på fint väder så att vi kan sola och bada sista dagen innan det är dags att åka hemåt till kalla Sverige igen. 


Kramar från oss 

Anonym
2017-01-05 @ 18:18:50

Det ser verkligen fint ut. Njut nu det sista.....snart är ni hemma i kylan igen. Just nu -17,1....Burr, inget skönt! Kram Christina ❤️
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

jacobssonsresor.blogg.se

Här kan ni följa oss på våra resor ☀

RSS 2.0