4 Islands Tour

God kväll på er! 


Här har vi precis duschat och ska snart fixa oss för att gå ut och käka. Idag har vi haft lite bättre väder, vi har nog åtminstone haft en timme sol 😉

Igår kväll bokade vi biljetter till en speed boat som skulle ta oss runt på fyra olika öar: phranang cave, chicken Island, tup Island och poda Island. 

Första stoppet blev Phranang Cave där vi fick kolla på de berömda grottorna. Vi gick runt endel och hittade flera ställen med bara massa snoppar. 

Vi åkte vidare till Tup Island där tanken var strandhäng, men då vädret inte var det bästa gick vi runt lite även här och kikade. Vi hittade en gunga som vi givetvis ville fota vid. Från Tup Island kunde man gå över till Chicken Island, men vattnet var väldigt strömt och det var mycket vågor så vi valde att inte gå över dit. 


Efter Tup Island åkte vi över till Chicken Island för lite snorkling.


Sista stoppet blev Poda Island. Här fick vi lunch och solen tittade äntligen fram en timme så att vi kunde sola och bada lite grann. 


Imorgon är tanken att vi ska åka ut med en "långtidsbåt" som Emma säger. Vi får hoppas att solen tittar fram mer då ☀️Kram från oss
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

jacobssonsresor.blogg.se

Här kan ni följa oss på våra resor ☀

RSS 2.0