Båtutflykt

God kväll på er!


Nu är vi precis hemkomna efter att ha varit ute och käkat lite mat, druckit lite drinkar och kollat på lite eldshow. Vi är lite slitna ikväll då vi har varit ute på båtutflykt hela dagen. För 1500 bath fick vi en dag på sjön för att åka runt till sju olika stränder/öar. 


Första stoppet blev Monkey Beach där vi faktiskt hade turen att få se en hel del apor. 


Vi åkte sedan vidare till Viking Cave. Här fick vi inte gå av på land pga att det bodde folk här, vi fick bara ta kort från båten. Efter Viking Cave blev det lite snorkling mitt ute på havet, det var skönt att få svalka av sig lite och vi fick se hur mycket fina fiskar som helst!


Nästa stopp blev Philey Lagoon. Hör fick vi dyka fritt från båten, det var 20 meter ner till botten!! 


Maya Bay blev nästa strand att besöka. Sanden var helt kritvit och vattnet var jätteklart och fint. Vi tog ett dopp i havet och sedan skulle vi gå över till andra sidan för att titta på  Lo Sa Ma Bay. På vägen dit hittade vi toaletter som vi var tvugna att besöka. Efter Maya Bay åkte vi vidare mot Loh Madee Beach. Här stannade vi lite längre för lite lunch och vi köpte även glass.

Vi hann även med lite solning innan vi åkte vidare mot

Runtee Bay. Vi gick aldrig i land på stranden då det började mulna på och himlen blev mörk. Det dröjde inte länge förrän regnet kom så sista stoppet som egentligen skulle varit Bamboo Island åkte vi bara förbi lite snabbt för att komma hem innan det blev riktigt oväder.

Imorgon tar vi en dag vid vår egen strand och sen på lördag tar vi eventuellt en Longtail båt för en halvdag på någon fin strand innan det är dags att fira in det nya året 🍾


Ha det fint, kramar från oss

Anonym
2016-12-29 @ 21:36:24

Åhh, vilken härlig dag ni verkar haft...tills regnet kom förstås😀 Kram Christina o Thommy

Anonym
2016-12-29 @ 21:36:26

Åhh, vilken härlig dag ni verkar haft...tills regnet kom förstås😀 Kram Christina o Thommy

Anonym
2016-12-30 @ 09:51:29

Så gött ni ser ut att ha det! Vi var också på en sådan där snorkeltrip när vi var där, så himla fint!! Kram Jenny & Martin
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

jacobssonsresor.blogg.se

Här kan ni följa oss på våra resor ☀

RSS 2.0