Viewpoint

Idag ringde klockan tidigt. Vi hade bestämt oss för att ta en morgonpromenad upp till Viewpoint för att titta på utsikten. Jenny och Martin har varit där tidigare och det är tydligen ett måste när man är på Phi Phi, så klockan ringde redan 6:30 för att slippa gå i den värsta värmen. Vi hade fått en karta från personalen på hotellet och enligt dem skulle det ta ca 45 minuter att komma upp till Viewpoint. Enligt Jenny var det inte så lång promenad dit och man kan gå i flip flip..... Hmm  undra vem vi kunde lita mest på.. Vi bestämde oss iallafall för att ta på oss bekväma skor och ta med varsin flaska vatten ifall det skulle vara en lång bit att gå - på kartan såg det ju trots allt ut som att Viewpoint låg en bit bort.. 


Till en början gick vi lite på stranden och lite på vanliga gator, sen möttes vi av kanske världens längsta trappa. Tur kände vi då att vi inte lyssnade på Jenny och tog flip flop hit 😉

Vi tog oss uppför trappan och hoppades att det här skulle vara den enda. Men tyvärr så möttes vi hela tiden av nya långa trappor att kämpa sig uppför. Tillslut var vi allafall uppe vid Viewpoint och vi var ganska trötta. 



Tyvärr så visste vi inte att det kostade 30 bath per person att få gå hela vägen upp, så vi fick bara ta lite bilder från entrén in. Det var jättefint och superhögt, men det hade vart kul att få gå in på själva området också. Vi får väl se om det blir en promenad dit någon mer morgon. 



Vägen hem nerför alla trappor var betydligt lättare än ditvägen. När vi kom tillbaka till hotellet käkade vid frukost och sen gick vi till poolen och alla tre somnade ganska snabbt i varsin solstol. 



Nu är det dags för ett dopp i poolen här, vi hörs!! 😀

Jenny
2016-12-30 @ 11:16:03

Hahaha ojdå 🙈 det var ju ett tag sedan vi var där så minnet sviker nog lite... men visst är det fint när man väl kom upp?! 😊




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

jacobssonsresor.blogg.se

Här kan ni följa oss på våra resor ☀

RSS 2.0