Thailand 26/12 - 7/1

Hello hello! 


Nu sitter vi incheckade och klara på Arlanda. Vi åkte upp till Stockholm redan igår kväll och sov i Saras lägenhet inatt. Klockan ringde tidigt imorse så att vi hann med att packa det sista. Emma var väldigt frusen imorse och behöver nog få lite sol och värme ☀️Vid halv 10 tog vi bilen ut till Benstockens parkering och lastade av vår packning - det ser ut som att vi ska vara borta längre än två veckor!!! 

Under tiden som vi väntade på bussen som skulle köra oss till Arlanda plockade Emma fram lite shots för att stilla nerverna lite. Väl framme skulle vi göra Self-in checking, men våra namn på passen matchade inte med namnen på biljetterna....... vi fick ställa oss i den vanliga incheckningskön och som tur är så löste det sig och vi fick checka in våra väskor. 


Påvägen från terminal 5 till terminal 2 (vi glömde givetvis kolla på flygbiljetterna vilken terminal vi skulle till så vi hoppade av på första bästa terminal! 😝), stötte vi på Matilda och hennes mamma som också ska till Thailand. Vi åker med samma flyg till Helsingfors men sen har vi olika flyg till Bangkok. Vi käkade iallafall frukost ihop med dem och snart ska vi ta ett varv i taxfreen innan vi ska gå till vår gate. Om en timme lyfter vi ✈️


Vi hörs!! 😄

Anonym
2016-12-26 @ 14:56:32

Skönt med sol o värme, Ha det så gött! Kram Christina o Thommy💕
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

jacobssonsresor.blogg.se

Här kan ni följa oss på våra resor ☀

RSS 2.0